Welkom op Loopcentrum.nlHypermobiel

Wanneer de gewrichten hypermobiel zijn, dan kunt u hier veel klachten van ondervinden. Het Hypermobiliteitssyndroom (HMS) is een erfelijke afwijking in het bindweefsel van pezen en gewichtsbanden, waardoor de pezen en banden niet functioneren op de ondersteunende basis als zij zouden moeten doen. Hierdoor kunnen de gewrichten over-beweeglijk worden en dit wordt ook wel hypermobiel genoemd. Als de gewrichten hypermobiel en instabiel zijn, dan kunnen er vrij eenvoudig gehele of gedeeltelijke ontwrichtingen ontstaan en dit kan veel klachten opleveren.

Klachten van gewrichten die hypermobiel zijn

Gewrichten die hypermobiel zijn zorgen ervoor dat de spieren een deel van de functie van de pezen en banden overnemen en dit veroorzaakt snel overbelasting van de spieren. Niet alle gewrichten hoeven bij deze aandoening hypermobiel te zijn. Er zijn dan ook mensen die veel klachten ervaren van HMS, maar er zijn ook personen die helemaal geen klachten ondervinden van gewrichten die hypermobiel zijn. Wanneer er klachten worden ervaren, dan kan aangepast schoeisel het bewegen aanzienlijk verbeteren. De schoenen worden volledig aangepast aan de stand van de voeten.

Contact

Zijn uw gewrichten hypermobiel en merkt u dat u klachten ondervindt doordat uw gewrichten hypermobiel zijn? Dan kunt u eens een bezoek brengen aan Loopcentrum voor Sport en Orthopedie. Wij hebben van het aanmeten en analyseren onze specialisatie gemaakt en kunnen u op vakkundige wijze van dienst zijn. Kijk even verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Bel dan naar 0548 – 611 705 of stuur een mail naar info@loopcentrum.nl. Wij zijn gevestigd in Nijverdal.

DELEN:

Kies uw onderwerp: